Tornar a l'inici
Image Alt

Qui som

FUNDACIÓ L'ALTERNATIVA

La Fundació l’Alternativa neix el 2003 vinculada a Esquerra Unida i Alternativa i els seus objectius principals són fomentar l’estudi i la recerca en les ciències polítiques i socials al nostre país, des de l’òptica de les esquerres.

La Fundació vol ser un instrument útil, científic i amb capacitat de proposta en el debat de les esquerres a Catalunya. Vol centrar la seva atenció en temes cabdals com la ruptura democràtica, la confluència de les esquerres i la República Catalana.

La Fundació L’Alternativa fomenta la creació d’espais de debat oberts i plurals per aprofundir en els grans temes socials i polítics del país amb rigor i perspectiva, La Fundació L’Alternativa cerca la construcció de propostes de transformació social des d’una perspectiva marxista; des de la humilitat en les formes i l’honestedat intel·lectual però alhora amb ambició i vocació de futur.

És per això, que llancem una proposta participativa a la societat catalana, amb voluntat de treball en confluència amb les diverses entitats del teixit associatiu i polític del país, amb les que compartim els valors essencials del catalanisme republicà i les esquerres.

Des del convenciment que les rengleres més glorioses de la història de la humanitat estan encara per escriure’s i des de l’aportació del treball constant i quotidià us convidem a participar en aquest projecte.

X