Tornar a l'inici

Fundació l'Alternativa

  /  Béns comuns   /  Tenim nova pàgina web

Tenim nova pàgina web

Qui millor que les persones que han creat la nova pàgina web per explicar i presentar aquesta eina renovada de la qual la fundació es dota per arribar millor a tots vosaltres. Irene Domenech, ens escriu l’article següent de presentació i us convida a ser els primers a explorar els seus continguts.

La nova web de la Fundació l’Alternativa ja està operativa des de fa uns dies i ens agradaria presentar-vos les principals novetats que hi podreu trobar.

Objectius i organització

Els objectius que han guiat el projecte han estat millorar l’estructura de la informació, crear espais per destacar aquells continguts més interessants o d’actualitat i generar un fons documental de tots els articles que s’hi han publicat i es publicaran en el futur.

Hem tingut especial cura en organitzar la informació a través de grans categories, per exemple feminisme, drets cívics i socials, cultura i en una sèrie d’etiquetes a dins d’aquestes per tal que els nostres lectors trobin allò que busquen i també tot el que hi està relacionat d’una forma clara i directe. També s’han afegit una sèrie de filtres, respectant aquesta estructura, per tal que la navegació sigui molt més àgil.

Ens agradaria remarcar, a la vegada, que hem elaborat un apartat específic “Sobre nosaltres” on més enllà de presentar-nos  exposem les nostres línies de treball així com la informació econòmica de la Fundació, els nostres estatus i activitats, cercant, sempre, la màxima transparència.

Hem volgut donar un tractament especial als actes de la Fundació que abans podien quedar confusos dins dels articles habituals  buscant un format molt més adequat que fins i tot us permetrà incloure l’acte dins dels vostres calendaris.

Per últim i tenint en compte els nous hàbits de navegació hem treballat amb un disseny adaptatiu per tal que la web sigui totalment consultable amb mòbils i tablets.

Deixa un comentari

X